FUNCTIES HACCP REGISTRATIE APP

De HACCP-app is de digitale oplossing voor uw voedselveiligheidsbeheer!

Vooraf kan er worden aangegeven welke medewerker controles mag uitvoeren. Registraties zijn gekoppeld aan een betreffende medewerker, datum en tijdstip.

Alle wettelijke controles kunnen locatiespecifiek worden aangemaakt in de app. Per controle onderdeel is het mogelijk om een specifieke werkinstructie toe te voegen. Dit kan in de vorm van tekst maar ook door middel van een instructiefilmpje /-afbeelding.

Bluetooth dataloggers maken het registreren minder tijdrovend en kunnen zelfs fungeren als continue temperatuurbewaking.

App

Toelichting

De App bevat de volgende controle onderdelen:

  • Ontvangstcontrole
  • Opslagcontrole (gekoelde opslag)
  • Controle alle bereidingsprocessen
  • Controle serveren, presenteren, transport
  • Schoonmaakplan en –controle
  • Actieplanner (overige te plannen taken)
  • Live module ongekoelde presentatie
  • Optioneel: koppeling Bluetooth thermometer
  • Rapportagefuncties

De app geeft altijd een signaal wanneer een controle niet volgens de normen is, tevens wordt er altijd een actie gevraagd wanneer er niet aan de norm wordt voldaan.
Ook wanneer een controle niet is uitgevoerd, wordt er door de app een dag later gevraagd wat de oorzaak is geweest. Zo worden alle controles altijd afgevinkt.
Bluetooth thermometers zijn via de helpdesk te bestellen en worden gekalibreerd geleverd.

Gratis demo account aanvragen

Automatisch registreren

TEMPERATUUR LOGGING EN ALARMERING

In samenwerking met Nastrax, bieden wij een uniek product aan. Naast de koppeling met een Bluetooth thermometer, is ook een koppeling met dataloggers een optie.

Uw medewerkers kunnen via de HACCP-app de temperatuur inlezen (Bluetooth). Dit bespaart u veel tijd omdat het gebruik van een losse thermometer overbodig is.

De Bluetooth loggers kunnen geplaatst worden in alle koelingen en vriezers. De logger neemt de omgevingstemperatuur aan en zendt de temperatuur op ieder gewenst moment door naar de HACCP-app. Nooit meer wachten tot een steekthermometer de juiste omgevingstemperatuurheeft behaald! Werkt snel en accuraat. Voor warmhoudvoorzieningen en of saladieres zijn loggers verkrijgbaar met een externe voeler.

De dataloggers kunnen tevens ingezet worden als realtime temperatuur monitoringsysteem. Doordat er continu wordt gemeten en getoetst wordt of de temperaturen conform de wettelijke normen zijn, is een losse meting van de koelingen / vriezers overbodig.
Wordt er niet aan de norm voldaan, dan volgt er een alarm bij de gebruiker (SMS, mail). De loggers zijn klein en vervaardigd uit duurzaam materiaal en bevatten een batterij die tot 10 jaar mee gaat.

Voorstel op maat aanvragen

Dashboard

Functie Dashboard

Aanmaak van de controlepunten gebeurt via het HACCP-Dashboard. Via dit dashboard is op een eenvoudige wijze aan te geven welke controles wanneer en door welke afdeling uitgevoerd dienen te worden.
Het dashboard zorgt tevens voor uitgebreide management informatie per controle onderdeel.
Tevens zijn alle uitgevoerde controles in te zien en downloadbaar.
Organisaties bestaande uit meerdere filialen kunnen zelf de rechtenstructuur bepalen en ook zelfstandig locaties toevoegen / verwijderen.
Ook is het mogelijk om standaard locaties te clonen naar nieuwe locaties.

Gratis demo account aanvragen